Miért éppen Marylin?

A mi erősségünk nem abban rejlik, hogy óriási világmárkákat vonultatunk fel, hanem mi álmokat valósítunk meg. Hiszen minden kislány álma, hogy egyszer királylány legyen én minden nagylány álma, hogy egyszer menyasszony legyen.

Az ERINA SPOSA kollekció is egy ilyen álom, melyben hónapról hónapra születnek a csodák, melyekhez az én kezem nyoma fűződik. Menyasszonyi ruha készítésben több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatod magad nem fogsz csalódni. 

Biztos lehetsz benne, hogy a kikölcsönzött ruha az esküvőd napján is ugyanolyan gyönyörű lesz, mint amikor beleszerettél! Erre 100%-os pénz visszafizetési GARANCIÁT vállalunk!     

És ha ez még mind nem lenne elég?
Több év tapasztalatából kidolgoztunk egy egyedi VIP ruhapróbás lehetőséget, amely számodra is felejthetetlen élmény lehet!

Szeretnél a ruhád keresztanyja is lenni? Nálunk ez is lehetséges!
Nem kell mást tenned, csak elsőként lefoglalni egy új ERINA SPOSA ruhát és máris Te adhatsz neki nevet.

Számtalan ruha vár rád!

A több év alatt számos ruhát készítettünk el mi magunk. Ezeken felül folyamatosan szerezzük be a legújabb kollekciókat, csak azért, hogy Te mindenképpen megtaláld a számodra legalkalmasabb ruhát, mind kinézetben, mind kényelmileg.

Eddigi vélemények

Kíváncsi vagy mit mondtak rólunk azok, akikkel megoszthattuk szakértelmünket és segítségünket?

Jelentkezz be előre!

Mivel minden menyasszonnyal és koszorús lánnyal vagy éppen szalagavatós királylánnyal egyedileg foglalkozunk, ezért bejelentkezés alapján, azaz előzetes időpont egyeztetéssel tudunk az üzletben találkozni veled is.